maandag 22 april 2013

Interessante ontwikkeling!


Een derde van de singles is niet meer op zoek naar een monogame relatie. Zij geven de voorkeur aan een vrijere variant waarbij seks met anderen is toegestaan. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl waaraan 950 respondenten deelnamen.

Vrijheid
Bijna 33 procent van de singles verlangt naar een vrije relatie waarbij het de gewoonste zaak van de wereld is om naast de vaste partner ook het bed te delen met anderen. Zelfs wanneer de relatie als monogaam is gestart ziet 22 procent een vrije relatie als prima alternatief zodra er behoefte aan seks met derden ontstaat. De rest gaat anders met deze opkomende lustgevoelens om. 21 procent gaat het liefst stiekem vreemd en 15 bezoekt bij voorkeur samen een parenclub.

Seksuele (on)trouw
Hoewel het merendeel van de singles dus nog altijd zweert bij seksuele trouw binnen een relatie, in de praktijk valt dit nog lang niet altijd mee. Ruim 40 procent is namelijk wel eens vreemdgegaan. Dit wordt overigens door iets meer dan de helft opgebiecht aan een nieuwe partner. Seksuele trouw staat bij 20 procent van de singles tijdens het daten meteen als gespreksonderwerp op de agenda. Ongeveer 62 procent bespreekt dit een latere fase en de overige 18 procent bespreekt het nooit.

Openheid
Openhartig praten over seksuele wensen blijkt belangrijk voor de single. Maar liefst 81 procent wil van zijn of haar partner horen welke behoeftes er bestaan op seksueel vlak en hoe er aangekeken wordt tegen seksuele vrijheid binnen de relatie. Op het moment dat alleen de partner aangeeft meer ruimte en seksuele vrijheid te willen dan zegt 22 procent dit van hem of haar te accepteren.
(bron: online magazine Singlessite.nl)

....


De Nacht dat de Sterren Dansten
Ontdek een wereld waar de jeugd wordt onderwezen in de gevaren van jaloezie, en waar de mensen geloven in de grenzeloosheid van de goddelijkheid. Ontdek een andere wereld.
'De Nacht dat de Sterren Dansten' daagt je uit buiten de 'normale' kaders te denken, en neemt je mee op een unieke, onvergetelijke ontdekkingsreis door het land van de 'Andersdenkenden'.  
Lees de honderden recensies; veel lezers schreeuwen het van de daken...
Ontdek wat het boek met jou doet... Misschien ben jij even enthousiast?!

www.vipassanaweb.nl

   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten